UKK

Alta löydät vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin

Jos et löydä vastausta kysymykseesi alta, kysy rohkeasti täällä!

LEANEL-elementtien yksinkertainen, mutta tutkitusti turvallinen rakenne ja automatisoitu valmistusprosessi takaavat tuotteen korkean laadun ja taloudellisuuden. Syntyvä rakenne on kokonaisuudessaan erittäin tiivis ja riskikohtien määrä on minimoitu.

Elementtimme valmistetaan polyuretaanieristeestä. Perinteisiin villoihin verrattuna sillä on noin 40% parempi lämmöneristävyys. Tämän lisäksi se korvaa kaksi rakennekerrosta, höyrynsulun ja tuulensuojan. Eriste myös jäykistää rakennetta ja toimii työnaikaisena sääsuojana. 

Elementit valmistetaan robotilla, joka liimaa puiset runkotolpat eristelevyyn muokkaamiinsa pontteihin. Valmistus on millintarkkaa ja tehokasta. Elementtien valmistus voi siirrettävän tuotantolaitteiston ansiosta tapahtua tarvittaessa vaikka paikan päällä työmaalla.

Elementeistä voidaan rakentaa kantavia ulkoseinä- ja yläpohjarakenteita sekä tuulettuvia alapohjia. Käyttökohteita ovat samat, kuin tavallisessa puurunkorakentamisessa. Ei-kantavina rakenteina LEANEL-elementtejä voidaan käyttää myös vaikka kerrostalorakentamisessa.

Kaikki sivuilla näkemäsi kuvat on otettu toteuttamistamme kohteista. Erillinen referenssi-osa on työn alla ja julkaistaan sivustollamme myöhemmin. Voit tiedustella tarkempia tietoja toteutetuista kohteista esimerkiksi yhteydenottolomakkeemme kautta.

Rakenne on tutkittu Tampereen teknillisen yliopiston rakennusfysiikan laitoksen professori Juha Vinhan toimesta ja todettu toimivaksi ja turvalliseksi. Lue lausunto täältä!

Kaikki elementeissä käyttämämme materiaalit ovat M1-luokiteltuja.

Leanel Oy

2803209-8

info@leanel.fi

+358 40 173 5353

© 2023 Leanel