Koti haluamaasi valmiuteen

Mielestämme unelmien koti tulee suunnitella aina yksilölliset tarpeet ja mieltymykset huomioon ottaen. Valmiista talokirjasta valitsemisen sijaan meillä talosi suunnitellaan aina sinun toiveittesi mukaan. Me myös rakennamme sen juuri haluamaasi valmiuteen, olipa kyseessä sitten elementtitoimitus tai täysin valmis koti.

Kokonaisuus etusijalla

Tärkein asia onnistuneessa taloprojektissa on kokonaisuudesta huolehtiminen. Meidän kanssa rakennat järkevän ja omannäköisen kodin niin, että homma pysyy hallinnassa aina suunnittelusta kustannuksiin.

Tontti

Millaiselle paikalle kotisi rakennetaan? Kuinka talo sijoitetaan järkevästi ottaen huomioon kaavamääräykset, ilmansuunnat ja pinnan muodot? Me autamme ammattitaidolla ja kokemuksella.

Mieltymykset

Omien toiveiden ja tarpeiden täyttyminen on unelmien kodin tärkein palanen. Suunnittelemme talosi kolmiulotteisesti ja autamme hahmottamaan, miltä valintasi näyttävät jo ennen toteutusta.

Voimavarat

Pysyykö sinulla vasara kädessä? Onko lähipiirissä osaavaa väkeä? Kartoitetaan yhdessä järkevin toteutustapa kaikki tekijät huomioiden, jotta taloprojektisi pysyy hallinnassa ja budjetissa.

Toimitussisältö vapaasti valittavissa

Talopakettien toimitussisällöt voivat olla epäselviä ja muutokset niihin kankeita. Meillä toimitukseen kuuluu tasan se, mitä sinä haluat. Toimitussisältö räätälöidään yhdessä, ottaen huomioon omat resurssisi ja toiveesi. Esimerkiksi pintamateriaalit, kiintokalusteet sekä varusteet voit valita vapaasti itse. Voimme myös tehdä sinulle sisustussuunnitelman yhdessä ammattilaisen kanssa. Sinä päätät!

Pidetään homma hanskassa

Meille on kunnia-asia yhteisen rakennushankkeen sujuminen sovitusti. Siksi onkin hyvä käydä koko projektin sisältö läpi yhdessä ennen aloittamista. Suunnitelmat laaditaan kolmiulotteisesti ja jo luonnosvaiheessa pääset näkemään, miten valintasi vaikuttavat lopputulokseen. Kun luonnokset ovat valmiit ja toimitussisällöstä sovittu, laaditaan yhdessä hankkeelle vielä todenmukainen kokonaisbudjetti ja pitävä aikataulu. Näiden avulla vältyt ikäviltä yllätyksiltä taloprojektisi edetessä.

Turvallinen ja terveellinen eko-koti

Valmistamme ulkoseinät käyttäen markkinoiden tehokkainta eristemateriaalia sekä suomalaista puuta. Kodistasi tulee aidosti ympäristöystävällinen, kun se kuluttaa elinkaarensa aikana vähemmän energiaa hyvän tiiveytensä ja lämmöneristyksensä ansiosta. Seinärakenne on lisäksi alan huippuasiantuntijoiden toimesta tutkittu ja turvalliseksi todettu. Rungon nopea pystytys, kuivaketjun ylläpito ja M1-luokiteltujen rakennustuotteiden käyttö kuuluvat myös tapoihimme edistävää turvallista ja terveellistä rakentamista.

Toimitaan näin

Tässä selkeät askeleet unelmiesi kotiin.

Unelma kodista

Ota yhteyttä

Kun päätät tehdä kotiunelmistasi totta, ota meihin yhteyttä. Vastaamme arkivuorokauden kuluessa ja sovimme yhdessä ensimmäisestä tapaamisesta. Tästä se alkaa!

Alkukartoitus & luonnokset

Tapaamisessa käydään läpi toiveesi talolle, talon tuleva sijainti sekä käytettävissä olevat resurssit. Tapaamisen pohjalta laadimme 3d-luonnoksen tulevasta kodistasi, josta saat helposti hyvän käsityksen sen tiloista ja sijoittumisesta tontille. Toki, jos sinulla on valmiit suunnitelmat, voimme hypätä suoraan seuraavan vaiheeseen.

Tarjous talopaketista

Luonnossuunnitelmien valmistuessa käymme yhdessä läpi juuri sinulle sopivan toimitussisällön. Tässä pääset valitsemaan, kuinka paljon oman kätesi jälki näkyy kodissasi. Kun toimitussisältö on päätetty, teemme sinulle vastustamattoman tarjouksen toteutuksesta!

Sopimus

Ennen varsinaisen sopimuksen syntymistä, käymme vielä läpi koko taloprojektisi kustannusarvion sekä aikataulun päätöksentekosi tueksi. Tämän jälkeen laaditaan kirjallinen sopimus.

Rakennuslupa

Sopimuksen synnyttyä laadimme lopulliset rakennus- ja talotekniikkasuunnitelmat sekä haemme tarvittavat rakennusluvat.

Rakentaminen

Rakentamisen aikana pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä. Huolehdimme myös tarvittavista viranomaistarkastuksista sekä rakentamisen dokumentoinnista.

Muutto

Toteutetaanko talounelmasi?

Miten muuten voimme auttaa?

Mistä LEANEL-talot tehdään? Mitkä ovat yleisimmät talopakettien toimitussisällöt? Haluatko sittenkin upean siirrettävän elämysmökin?

Leanel Oy

2803209-8

info@leanel.fi

+358 40 173 5353

© 2023 Leanel