Unelmista totta !

Onko sinulla unelma uudesta kodista tai tarvitset yrityksellesi uusia tiloja, mutta rakentaminen ei ole ominta alaasi? Suunnitellaan yhdessä – palvelussa saat asiantuntevaa apua heti projektisi alusta saakka ja me autamme sinua hahmottamaan unelmasi selkeämmin.

Alla kuvissa asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltu ja toteutettu yksillöllinen koti

Näin Suunnitellaan yhdessä - palvelu toimii

Yhteydenotto

Kun päätät tehdä unelmistasi totta, ota meihin yhteyttä! Vastaamme yhteydenottoosi vuorokauden kuluessa ja sovimme ensimmäisen tapaamisen. Tästä alkaa Suunnitellaan yhdessä – palvelu!

Alkukartoitus ja luonnokset

Tapaamisessa kartoitamme toiveesi rakennukselle, rakennuspaikan, alustavan aikataulun ja käytettävissä olevat voimavarat. Tältä pohjalta laadimme Sinulle ensimmäisen 3D-luonnoksen, josta saat helposti hyvän käsityksen sekä itse rakennuksesta että sen sijoittumisesta tontille. Tähän vaiheeseen saakka suunnittelu ei maksa sinulle mitään.

Suunnittelu ja lupakuvat

Mikäli päätät jatkaa kanssamme lopullisten suunnitelmien laatimiseen saakka, laadimme suunnittelusopimuksen, jossa suunnittelutyön sisältö ja kustannukset sekä aikataulu sovitaan yhdessä. Lopputuloksena syntyy pääpiirustukset, joilla voidaan edetä rakennuslupavaiheeseen.

Tarjous toteutuksesta

Kun lopulliset suunnitelmat ovat valmiit, tarjoamme mielellämme sinulle omia ratkaisujamme kohteen toteuttamiseksi, vaikka avaimet käteen toteutuksena.

Toteutetaanko unelmasi?

Miten muuten voimme auttaa?

Haluatko upean liikuteltavan elämysmökin? Mistä rakennatte taloni? Lue vastauksia meiltä kysyttyihin kysymyksiin!