Koe Saaga-mökkien avaruus

SAAGA-elämysmökit

Kukapa meistä ei haluaisi nauttia Suomen luonnon tarjoamista upeista elämyksistä. Luonto on kuin koko ajan muuttuva taulu myrskyineen, auringonlaskuineen ja kuutamoöineen. SAAGA-elämysmökki luo kehykset tuolle taululle ja sen suojassa voit nauttia luonnosta, vaikka ulos ei tekisi mieli mennäkään.

Luonto olohuoneessasi

SAAGA-elämysmökkien karun puhdaslinjainen ja moderni ulkonäkö istuu upeasti suomalaiseen maisemaan. Valtavien lasipintojen ansiosta voit jatkaa luonnon tarjoamien unohtumattomien elämyksien nautiskelusta SAAGA-mökin lämmössä.

Sinua varten suunniteltu

SAAGA-elämysmökit rakennetaan tehtaassa kuivissa olosuhteissa ja toimitetaan avaimet käteen -periaatteella. Halutessasi saat mökin myös valmiiksi kalustettuna ja toiveidesi mukaisesti sisustettuna!

Liikuteltava ja yhdisteltävä

SAAGA–mökeistä toteutat yhdistelemällä helposti haluamasi ratkaisun muuttuviin tarpeisiisi ja liikuteltavuuden ansioista se seuraa sinua helposti uusiin maisemiin. SAAGA-mökki tuo elämääsi uudenlaista joustavuutta ja turvallisuutta.

SAAGA-elämysmökeissä on kaikki mukavuudet

SAAGA-elämysmökeissä on suuret lämmitetyt katto- ja seinälasitukset, joiden läpi voit nauttia mukavasti ja turvallisesti luonnon tarjoamista unohtumattomista elämyksistä. Mökeissä on avoin ruokailu- ja oleskelutila, kylpyhuone, sauna ja terassi. Makuutilat voidaan toteuttaa sekä tuvan yhteyteen, että erillisinä huoneina. Mukavuutta lisäämässä ovat myös ilmalämpöpumppu, täysin varusteltu keittiö sekä kuivauskaappi vaatteille.

SAAGA-mökkien mitat ja huonejärjestys voidaan räätälöidä juuri tarpeidesi mukaan. Tilaa voidaan kasvattaa myös yhdistämällä useita mökkejä suuremmaksi kokonaisuudeksi. Alla esimerkkejä erilaisista toteutuksista.

Kiinnostuitko?

Jäikö
askarruttamaan?

Kiinnostaako, mistä mökit rakennetaan? Onko haaveissasi sittenkin rakentaa unelmien koti? Heräsikö muita kysymyksiä?

Leanel Oy

2803209-8

info@leanel.fi

+358 40 173 5353

© 2023 Leanel