Koe luonto olohuoneessasi!

Kukapa meistä ei haluaisi nauttia Suomen luonnon tarjoamista upeista elämyksistä? Luonto on koko ajan muuttuva taulu myrskyineen, auringonlaskuineen ja kuutamoineen. SAAGA-elämysmökki luo kehykset tuolle taululle ja voit nauttia luonnosta, vaikka ulos ei tekisi mieli mennäkään.

Elämyksiä kellon ympäri

SAAGA-elämysmökkien karun puhdaslinjainen ja moderni ulkonäkö istuu täydellisesti suomalaiseen maisemaan. Valtavien lasipintojen ansiosta voit jatkaa luonnon tarjoamien unohtumattomien elämyksien nautiskelusta SAAGA-mökin lämmössä.

Sinulle suunniteltu ja tehty

SAAGA-elämysmökit rakennetaan tehtaassa kuivissa olosuhteissa ja toimitetaan avaimet käteen -periaatteella. Halutessasi saat mökin myös valmiiksi kalustettuna ja toiveidesi mukaisesti sisustettuna.

Liikuteltava ja yhdisteltävä

SAAGA–mökeistä toteutat yhdistelemällä helposti haluamasi ratkaisun muuttuviin tarpeisiisi ja liikuteltavuuden ansioista se seuraa sinua helposti uusiin maisemiin. SAAGA-mökki tuo elämääsi uudenlaista joustavuutta ja turvallisuutta.

SAAGA-elämysmökki on kompakti tilaratkaisu kaikilla mukavuuksilla

SAAGA-elämysmökeissä on suuret sähkölämmitteiset katto- ja seinälasitukset, joista voit nauttia mukavasti ja turvallisesti Suomen luonnon tarjoamista unohtumattomista elämyksistä. 30 neliön mökissä on avoin keittiö-, oleskelu- ja makuutila, kylpyhuone saunoineen sekä terassi. Varustukseen kuuluvat muun muassa ilmalämpöpumppu, täydellinen keittiö sekä kuivauskaappi vaatteille.

SAAGA-mökkien mitat ja huonejärjestys voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaisesti. Tilaa voidaan kasvattaa myös yhdistelemällä useita mökkejä.

Käy tutustumassa SAAGA-mökkiin myös Instagramissa!

Jäikö
askarruttamaan?

Haluatko rakennuksen mittojesi mukaan? Kiinnostaako, mistä mökit rakennetaan? Heräsikö muita kysymyksiä?