Leanel Oy

Koe luonto olohuoneessasi!

Kukapa meistä ei haluaisi nauttia Suomen luonnon tarjoamista upeista elämyksistä? Luonto on koko ajan muuttuva taulu myrskyineen, auringonlaskuineen ja kuutamoineen. SAAGA-elämysmökki luo kehykset tuolle taululle, jolloin voit nauttia luonnosta, vaikka ulos ei tekisi mieli mennäkään.

ELÄMYKsiä kellon ympäri

SAAGA-elämysmökkien karun puhdaslinjainen ja moderni ulkonäkö istuu täydellisesti suomalaiseen maisemaan. Valtavien lasipintojen ansiosta voit jatkaa luonnon tarjoamien unohtumattomien elämyksien nautiskelusta SAAGA-mökin lämmössä.

sinulle suunniteltu, sinulle tehty

SAAGA-elämysmökit rakennetaan tehtaassa kuivissa olosuhteissa ja toimitetaan avaimet käteen -periaatteella. Halutessasi saat mökin myös valmiiksi kalustettuna ja toiveidesi mukaisesti sisustettuna.

Liikuteltava ja yhdisteltävä

SAAGA–mökeistä toteutat yhdistelemällä helposti haluamasi ratkaisun muuttuviin tarpeisiisi ja liikuteltavuuden ansioista voit vaihtaa helposti uusiin maisemiin. Tämä tuo elämääsi uudenlaista joustavuutta ja turvallisuutta.

Kompakti tilaratkaisu kaikilla mukavuuksilla

SAAGA-elämysmökeissä on suuret sähkölämmitteiset katto- ja seinälasitukset, joista voit nauttia mukavasti ja turvallisesti Suomen luonnon tarjoamista unohtumattomista elämyksistä. 30 neliön mökissä on avoin keittiö-, oleskelu- ja makuutila, kylpyhuone ja oma sauna sekä terassi. Varustukseen kuuluvat ilmalämpöpumppu, täydellinen keittiövarustus ja kuivauskaappi vaatteille.

SAAGA-mökkien mitat ja huonejärjestys voidaan räätälöidä tarpeittesi mukaan. Tilaa voidaan myös kasvattaa yhdistelemällä useita mökkejä.

  • Huoneistoala: 30 m²
  • Kerrosala: 36 m²
  • Täysin varusteltu tupakeittiö
  • Tilava kylpyhuone ja sauna
  • Vuodepaikat jopa 4 hengelle

Kuvissa SAAGA-mökin vakiomalli. Hinta 89 000 € sis. alv. 24%.

Jäikö
askarruttamaan?

Haluatko rakennuksen mittojesi mukaan? Kiinnostaako, mistä mökit rakennetaan? Heräsikö muita kysymyksiä?