Ratkaisut ammattilaisille

Kehittämämme uudentyyppinen LEANEL-elementtijärjestelmä, robotisoitu valmistus ja ripaus Lean-ajattelua takaavat meille mahdollisuuden tuottaa erittäin kilpailukykyisiä ratkaisuja rakentamisen ja kiinteistöalan ammattilaisille sekä taloyhtiöille.

Elementti- ja moduulitoimitukset rakennusliikkeille

LEANEL-elementtijärjestelmällä toteutetaan kustannustehokkaasti ulkoseinät juuri haluamaasi valmiuteen. Toimitussisältö on räätälöitävissä verhoamattomista elementeistä aina sisustettuihin moduuleihin saakka. Käyttämämme tehokas eriste mahdollistaa suuremman hyötyneliöiden määrän. M1-luokitellut materiaalit ja tutkitusti toimiva rakenne tuovat varmuutta pitkällä aikavälillä. Nopea toimitus ja asennus säästävät aikaa ja rahaa jo tänään.

Moduulit matkailuun, kunnille ja rakennuttajille

Moduulirakentamisen etuja ovat työmaavaiheen nopeus ja logistiikan helppous. Moduulit voidaan valmistaa siirrettäviksi, mikä helpottaa riskienhallintaa. Tämä mahdollistaa myös uusien rahoitusmuotojen, kuten leasingin ja osamaksun käytön. LEANEL-moduulit soveltuvat normaalin asuinrakentamisen lisäksi muun muassa lisäkerrosrakentamiseen, väistötilaratkaisuiksi sekä matkailumajoitukseksi. Niistä voidaan valmistaa helposti myös kouluja ja päiväkoteja.

ratkaisut talotehtaille

Tarjoamme talotehtaille kumppanuutta eri tavoilla. LEANEL-elementit ja -moduulit voivat täydentää talotehtaiden tarjontaa PIR-eristeratkaisuna sekä toimia lisäkapasiteettina. Tarjoamme myös tiiviimpää tehdas tehtaassa-tyyppistä kumppanuutta (FiF). Tämä tarkoittaa sitä, että kumppaniyrityksen tiloihin sijoitetaan LEANEL-pienelementtiyksikkö, joka tuottaa elementtejä kumppanille. LEANEL-elementtijärjestelmän kilpailuetujen saavuttamisen lisäksi logistiikka yksinkertaistuu ja tehostuu.

Tekniset edut

Lataa tästä rakennedetaljit ja tutustu kosteustekniseen lausuntoon.

Kiinnostuitko?

Miten muuten voimme auttaa?

 Millainen on LEANEL-elementti? Minkälaisia moduuleja valmistatte? Lue alta myös vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Leanel Oy

2803209-8

info@leanel.fi

+358 40 173 5353

© 2023 Leanel